Nordiconsult webside - Pivotal Reklamebyrå - Haugesund, Rogaland og Karmøy
Pivotal er et Grafisk design byrå med base i Bergen, Haugesund og Karmøy
Grafisk design, Branding, Bergen, Haugesund, Karmøy, Reklame, Fotograf, Pivotal, Profilering, Reklamebyrå, webutvikling, websider, wordpress, web
649
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-649,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Category
Web

Utvikling og design av nytt nettsted for Nordiconsult AS

OPPDRAGET

Pivotal har utviklet det nye nettstedet i WordPress, og stått for det visuelle designet. Fokuset har vært å skape en god og fullverdig opplevelse uansett hvilken enhet man benytter, fra mobil til desktop.

Om Kunden:

NordiConsult er et uavhengig tredjeparts inspeksjon selskap som har fokus på å gjennomføre gode inspeksjoner på elektrisitet- og telenettet. NordiConsult har levert tjenester til offentlig og privat sektor’ siden 2005.
.
NordiConsult AS er i dag et ledende selskap i bransjen som har spesialkompetanse på vurdering av komponenter og tilstandskontroller av linjer fra 0,23 v til 132 kV, samt måling av overgangsmotstand.
.
Vi blir foretrukket som leverandør basert på vår metode, våre erfarne montører og tilknytning til forskningsmiljøer.

Kontakt:

Epost: post@pivotal.no